Illustratie van:

Massey Ferguson 3060 - Hoe dakbedekking los te maken?

De verwarming lekt aan de dakbekleding. Heeft iemand enig idee hoe ik deze losmaak? Dient de radio gedemonteerd te worden?
Er zijn 2 vijzen links en rechts, maar ik krijg het er niet af.

Ik zal later nog een foto bijvoegen.

Deel dit topic

Reacties

EA_MF
Deel waar de radio, kachel/ventilator bediening etc in zit moet er inderdaad eerst af. Zitten als het goed is ook iets meer dan 2 schroeven in.
mf6290
Kunt u er niet bij via het dakluik bovenaan de cabine? of is het een 3060 met lage cabine? als het een lage cabine is dan zitten bovenaan in de cabine 2 knopmoeren, 1 zit links naast de radio, de andere zit aan de andere kant van de cabine, deze knopmoeren moeten eraf en dan kun je heel die kast achteruit schuiven en komt die ook naar beneden. de radio hoef je er niet vooraf uit te halen.
Aly_G
De 2 knopmoeren zijn los, maar er komt geen beweging in. Dient er nog iets anders losgemaakt te worden?

(klik om te vergroten)

2 knopmoeren los
mf6290
@Aly_G bij de mijne hangt er geen binnenspiegel, ik weet dus niet waar deze aan bevestigd is, ik denk niet dat deze aan het dak bevestigd is want dan zou er door het dak moeten geboord zijn. als hij aan de console bevestigd is denk ik niet dat hij eerst gedemonteerd moet worden. het is wel zo dat die console vrij hard kan knellen, je mag er best wel wat kracht op zetten, het is ook geen nadeel om de console een klein beetje op te tillen zodat ze niet blijft haperen in de schroefdraad van die boutjes waar die knopmoeren opzitten.
mfrijder
De binnenspiegel
Aly_G
Er is geen beweging in te krijgen. Maar het moet er wel dringend af, want er is een lek onder! Nog iemand tips?
mf6290
@Aly_G als u het er echt niet af krijgt kan u eventueel ook nog de slangen van de koelwatertoevoer afkoppelen onder de motorkap. dan heeft u toch al geen koelwaterverlies meer en droge knieen op de koop toe
KMMF
Dit is geen standaard cabine maar een low-line. Ook kan de voorruit open.
KMMF
Volgens mij zit de voorzijde vast met de boutjes van de zonneklep.
Aly_G
Bedankt allemaal al voor de reacties!
Van die zonneklep ga ik zeker proberen.. Op hoop van zegen!
mf6290
@KMMF bij de mijne zit die niet vast met de boutjes van de zonneklep, enkel met de knopmoeren links v de radio en rechts aan de andere kant van de cabine. de console kan wel serieus klem zitten en veel grip heb je er niet op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN