Illustratie van:

Fendt 108 LS - Fusee vervangen van Fendt 108 LS

Ik heb een vraag voor jullie als ik fussee's moet vervangen waar zou ik dan op moeten letten wat zou dat moeten kosten? Voor een 108 LS.
Gr Noud

Deel dit topic

Reacties

Doumenjelle
Als de fussee's vervangen moeten worden is het altijd handig als je ook de bussen controleert en eventueel dat dempend kussentje waar de as op rust. Heb het bij mijn 610 ls gedaan, is dezelfde vooras op dat vlak. zat rond de 400 euro met bussen, kussens en fussee's. exclusief werk is dit wel.
+1
mf 6150
@Doumenjelle
En dan hopen dat de fussees zelf niet zijn versleten
+1
Doumenjelle
@mf 6150 In het ergste geval heb je een hele klus. Heb zelf meegemaakt dat de bussen weg waren, fussee's ingesleten en de ijzeren omhulsen waarin alles zit ook ingesleten..
+1
mf 6150
@Doumenjelle
Dat was bij de onze ook het geval helaas
Doumenjelle
@mf 6150 Heb je de fussee's kunnen kopen of laten maken?
+1
mf 6150
@Doumenjelle
Ubak had een strak setje liggen, dus die zijn eronder gekomen
Doumenjelle
@mf 6150 Dan heb je geluk gehad, ik heb er zelf laten maken
basia
Zie ook tractorfan topic 85434

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 LS en hebben de trefwoorden stuuras en Fusee geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN