Illustratie van:

Atlas AB 1202 - Extra Hydroliek bediening

Hoi wie weet hoe je de kogelkranen moet zetten om een mestklem te kunnen bedienen en waar zijn de 2 kogelkranen op het plateu voor(op het frame onder de kraan) alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

+1
De boer maar
Misschien een foto er van ? Dat kan het al duidelijker maken
+1
glenn-pennings
Foto is oid handig.
Handvat van Kogelkranen met de leiding mee is open, of het handvat moet er verkeert opzitten.

De 2 kranen op het onderstel zijn voor:
Het vrij zetten van het sturend as (als je wil slepen met een tractor) let op!, Ook de versnellingsbak moet in zijn vrij gezet worden!!

En voor het in en uitschakelen van de stabiliteit poten van de stuuras om met het remmen tijdens het rijden op de weg geen "stijf" chassis te krijgen

Gr.
Nielsp
@glenn-pennings oke dankjewel
+1
wim-same
De kogelkranen op de onderwagen zijn er voor als je de kraan wilt slepen, dan schakel je de hydrauliek uit van het rij- en stuurwerk, Ook het stuur doet het dan niet meer. Bij de kogelkranen op de arm moet je de dieplepel cilinder uitschakelen, dus deze moet je dicht zetten. Dan kan je een grijper bedienen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas AB 1202 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN