Renault 681 hef zakt niet meer

Hallo,bij mijn renault 681 zakt de hef niet meer.
Volgens mij kan de retour niet meer lossen.
Ik heb de leiding los gehad maar hier komt geen olie door.Weet iemand raad??

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Nou, dit wordt een zeer moeilijk geval.
Als de hef niets meer doet dan is hij kapot denken we zo.
Toch maar eens op onderzoek uit gaan of naar een dokter die er verstand van heeft, haha.
Maar zit er nog genoeg olie er op.???
pino
Je regelventiel van je hef inrichting kan klepje blijven hangen Of heb je de hendel van de diepteregeling boven in staan zakt ie ook niet.
Wimsumar
Beste Limbo: Hangt er nu 'gewicht'(machine o.i.d.) in de hef of niets?
Misschien is het daalsmoorventiel verstopt ( hendeltje onder de stoel).
limbo
Hallo. ik heb er boven opgestaan en normaal zakt hij dan,maar nu niet het voelt aan als of hij blokkeert.Dat daal smoor ventiel is dat van dat hendeltje wat onder de stoel van daan komt?waar moet dit dan verstopt zijn?ik heb het deksel waar dit hendeltje in gaat uit elkaar gehaald maar niets bijzonders kunnen ontdekken.Maar zou de de hendel van de diepte regelaar niet ergens vast kunnen zitten?.Ik ga morgen eens aan de achterkant waar die knobbel zit kijken daar moet je volgens mij naar binnen kunnen kijken, eens kijken of ik daar wat kan ontdekken.
Als er iemand nog een idee heeft wat het kan zijn hoor ik dit graag.
limbo
Hallo allemaal,Het probleem is opgelost.
Ik heb het ventiel schoon gemaakt en op nieuw in gesteld.
De hef zakt weer.ieder bedankt.
Wimsumar
Beste Limbo: Welk ventiel?
limbo
Hallo, op het blok onder de stoel zit een regel ventiel,daar waar de scmoorklep zit.Heb de plunjers er uit gehaald en schoon gemaakt,Daarbij viel op dat je een plunjer in kon stellen,deze zit onder de schroefdop(maat 27)deze plunjer zolang in gedraaid tot hij begon te zakken.Nu moet ik nog de aanvoer van af het stuurventiel(hier zit een nieuwe op)regelen,waarschijnlijk heb ik nog een voortdurend druk ventiel nodig. Omdat het rechtstreeks van de pomp uit niet gaat (??)
Wida
Dag Limbo,
Ik heb zelf een Renault 421 met hetzelfde probleem. Ook al van alles los gehad en als ik het blok onder de zitting open komt er olie uit en zakt de hef. Ik zie dat je een regelschroef gevonden had. Waar percies? Bedoel je die aan de zijkant van het regelblok waar ook de zaksnelheid geregeld wordt of die onder het zadel bij de hef?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1