Illustratie van:

Ford 5600 - Zit er een gloeie instalatie op een ford 5600 of direct ingespoten

Heb een ford5600 start slecht bij koud weer maar kan denk ik niet gloeien met bougie,s is dacht ik direct in gespoten.
maar bij de inlaat spruitstuk zit een kabel met een gloei bougie of iets, kan iemand mij daar informatie over geven.
heeft ook onderdruk mischien kan het ook daar mee te maken hebben.
als de trekker eenmaal een keer gelopen heeft dan gaat het starten van zelf.

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
De gloeibogie kun je stroom geven door de sleutel vanaf de nul stand ( dus uit) de andere kant uit te draaien, dus tegen de klok in. Doe dit eens een halve minuut en start dan nog eens, zuigt de trekker in ieder geval verwarmde lucht aan.
Fred4130
@cornelissen bij mijn 5600 is de sleutel niet naar links te draaien. Bij mijn weten is hij niet voor te gloeien of het zou kunnen dat je de sleutel tussen op contact en starten even in het midden houdt , maar dan werkt het op de mijne in elk geval niet. Hij start ondanks onderdruk toch redelijk vlot in de winter. Was overigens net zo bij de 4610, was ook sleutel om en liep ook direct bij kou.
dennisbouter
@Fred4130 zou optie kunnen zijn dat de inlaatlucht voor te verwarmen is, is op 10 serie ook
Fred4130
@dennisbouter dat zou heel best kunnen en waarschijnlijk ook te maken in welk land die geleverd was/werd. De mijne komt uit Frankrijk namelijk. Kan me wel herinneren dat mijn ex 4600 het wel had en de 3600 ook.
Fred4130
Is je accu wel in orde en vol en met voldoende startcapaciteit? De mijne gaf afgelopen zomer de geest tijdens die warme dagen , kreeg em aan de praat , maar moest lang door starten en pakte hem op het nippertje. Nieuwe accu erop en het is 1 tik en hij loopt.
new holland koen
Ik kan de sleutel idd een stukje tegen de klok in draaien om voor te gloeien.
Is begin dit jaar een nieuwe accu in gekomen omdat die te zwak was geworden om ermee te kunnen starten. Maar nu met de nieuwe accu start hij letterlijk altijd, zelfs nu in de winter slaat hij bijna meteen aan!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN