Illustratie van:

Same Jaguar 100 - Gezocht ruitenwisser mechaniek (het liefst inculsief motor)

Hallo allemaal,
Naar al wat zoekpogingen kan ik maar niet het juiste ruitenwisser mechanisme vinden voor onze Same Jaguar 100. Hopelijk kan een van jullie mij hieraan helpen. Het gaat hierbij om een ruitenwisser arm met mechanisme en het liefts een motor voor een SIAC Cabine (ook geleverd op bepaalde fiat modellen). Alvast bedankt voor jullie hulp!
M.vr.gr.

Deel dit topic

Reacties

+1
a3vandiejen
Wim heeft nog een sloop trekker staan, Same Mercury, met siac cabine.
Ik heb er toen de panelen en voorraam afgehaald, maar de ruitenwisser zit er volgens mij nog op, waarschijnlijk ook het motortje. Zit in het dak volgens mij. Weet alleen niet of het nog goed is. @wim-same
+2
wim-same
@a3vandiejen zou ik moeten kijken of dit er nog in zit, en dan proberen.
MBos
@wim-same mocht je dat nog hebben dan ben ik wel geïnteresseerd! Ik heb eventueel wel een motor maar ik geloof niet dat het de originele is als de stekker bekijk.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Jaguar 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0