Illustratie van:

Same Minitaurus 60 - Heeft iemand enig idee hoe je de leerling van de aftakas moet vervangen

Ik heb de keering van de aftakas lek wil deze graag vervangen maar heeft iemand tips hoe ik dit het beste kan doen?

Mvg
Vincent

Deel dit topic

Reacties

+1
wim-same
Trekker erg voorover zetten zodat de olie er niet uit kan lopen of anders de olie aflaten.
Nr 29 is een seger ring, die verwijderen, nr 28 is een busje, nr 27 is de oliekerring. Als de seger ring er uit is kan je de as ook naar achteren trekken, maar dan is het wel zoeken om hem weer terug te krijgen, en vooral uitkijken dat het busje nr 20 er niet uit valt. Normaal zit dit busje echt wel klem in het gat hoor.

(klik om te vergroten)

+1
@wim-same

Ik heb hem eruit gekregen de bus zat inderdaad goed vast maar bedankt voor de info. Heb nieuwe besteld. Komt er overmorgen weer in.

Gr. Vincent
@wim-same ik heb nog 1 vraag: weet jij of de versnellingsbak en de achterbrug 1 geheel zijn en ik dus de afgelopen olie weer via de vulplug van de versnellingsbak moet bij vullen?

Mvg,
Vincent Cornelissen
wim-same
@vincentscoutingelst Ja, de versnellingsbak en achterbrug is één geheel. je kunt olie vullen door de dop bij de versnellingspoken. De hef is wel apart.
+2
joop-same
Aftakas inschakelen als je de hele as er uit haald, maar dat hoeft niet je kan de keerring ook zo wel vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitaurus 60 en hebben de trefwoorden aftakas en keering geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!