Nieuw waarschuwingssysteem voor overstekend wild

Op drie plaatsen in Overijssel komen nieuwe wildwaarschuwingssystemen. Het zijn elektronische systemen, die de weggebruiker waarschuwen voor overstekend wild.

Deel dit topic

Reacties

Heldern
Nou weet ik ook wel dat iedereen zegt heeft niks met TF te maken. Maar eigelijke wel want de tractoren horen ook in het dagelijkse verkeer thuis. En sommige kunnen ook wel 60 km/h of harder.
Mielmonteur
Komt hier verderop ook volgens mij daar hebben ze al een soort tunnel gemaakt voor het wild
HJ_
Dat systeem bestaat al een tijdje.. hier bij t harde hebt ze dat ook al
fendtpower123
Ik vind het maar 3x niks
maken ze hekken om het bos heen zodat het wild maar op 1 plaats kan oversteken
denk dat dat beest helemaal in paniek raakt.
die gaat echt nie rustig zoeken naar een uitgang
hebben ze hier in de buurt ook gemaakt
joozt
@fendtpower123

denk dat dat nog best meevalt hoor! Zo'n beest wordt toch niet opgejaagd? Hij kan alleen niet verder vanwege een hek en zal dus een andere plek moeten zoeken, dit alles kan ie op zijn dooie gemakkie doen! En als zo'n beest een paar keer op dezelfde plek is overgestoken kent hij die plek ook en zal hij die vaker gebruiken denk ik! Beesten volgen toch vaak dezelfde weg, kijk maar eens naar bijvoorbeeld schapen in de wei, die volgen ook altijd hetzelfde pad naar achteren!
holderB12fan
De rasters heb ik zelf op deze plaatsen gezet dus weet waar het omgaat, het is opzich een mooi systeem maar ik moet nog zien of het gaat werken maar goed de tijd zal het leren. Het heeft in elk geval vreselijk veel geld gekost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0