New Holland TS - Niet in zijn vooruit

Wij hebben thuis een New Holland TS135A, we waren laast bezig in het land met de trekker toen hij opeens niet meer in zijn vooruit ging, (staat op het scherm dat hij in de neutraal staat) naar wat geklooi kwam die later weer op gang en 3 minuten later stopte hij er weer mee, volgens mijn vader had hij dat wel vaker in de koudere tijden van het jaar.
3 dagen later doet hij het weer, alleen als hij in de 13e versnelling gaat gaat hij weer naar zijn neutraal.
Heeft iemand een idee wat ik moet doen om mijn trekker weer aan het werk te krijgen?
Govers Ford

Reacties

frammi
Rijdt hij achteruit wel? Anders stoelcontact eens controleren
Govers Ford
@frammi ja achteruit wel
nhmonteur
Ik denk dat je het in de potentiometer van de voor/achteruit moet zoeken.
Misschien heeft kalibreren zin. Dan slaat hij de nieuwe waardes weer op. Als het probleem dan blijft bij voor/achteruit. Dan vervangen de potentiometer van de voor/achteruit schakeling maar. Daarna wel weer even de transmissie kalibreren.
Govers Ford
@nhmonteur dankjewel
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS en hebben de trefwoorden oliedruk en start niet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!