Illustratie van:

Fendt 103 - Fendt 103s bouwjaar achterhalen

Wij hebben sinds kort een Fendt103s en voor het kenteken aan te vragen moet ik het bouwjaar achterhalen. In het voorwiel staat 03 dus ik denk dat dat niet de originele zijn en heb nummers gevonden op de versnellingsbak die eindigen op 76 maar ik dacht dat deze gemaakt waren tussen 72 en 75? Het chassisnummer is 138/01/14005.
Wie kan mij verder helpen of weet waar ik moet zoeken?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Kidd
Dit is het 2e type met de hydrauliektank voor op en de D226-3 moter, dus sowieso al van na 75
Fendt van Dijk
@Kidd Dankjewel voor de info
rijk-beker
Links op koppelings huis staat datum. _ maand_ jaar tal
Fendt van Dijk
@rijk-beker Daar heb ik inderdaad een nummer gevonden dat eindigt op 76, mag ik er dan vanuit gaan dat dit ook het bouwjaar is of kan iemand dat nog achterhalen aan de hand van het chassisnummer?
Ik las ergens dat dat vroeger via de site van de Vor kon maar die kan ik niet meer vinden ( waren ook reacties van 7 jaar geleden)!
Dank voor je info!
rijk-beker
Maar als het goed is staan nog 2 nummers voor die 76 is bouwjaar
+1
fendt farmer309c
In de velgen staan ook vaak bouwjaren ingeslagen maar dan moeten het nog wel de eersten velgen zijn, ook bij de trekhaak of op de slede waar je deze in bevestigd zit soms een plaatsje met een bouwjaar. En zoals @rijk-beker zegt de nummers op het koppelingshuis deze zijn ook het betrouwbaarste.
Fendt van Dijk
Op het koppelingshuis staat volgens mij 12 4 76 maar is geververiseerd dus kan het lastig zien!
De velgen staat 03 en zijn ook niet de originele banden denk ik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN