Illustratie van:

Fendt 103 - Hydrauliekolie komt in versnellingsbak

Hallo, er lekt hydrauliekolie de versnellingsbak in, ring op de zuiger al vervangen maar lekt nogsteeds, op de zuiger zitten wel redelijk diepe krassen, zou dit de oorzaak zijn of zou die ring voor voldoende afdichting moeten zorgen?

Deel dit topic

Reacties

Ik denk inderdaad dat die krassen het probleem zijn. Ik weet niet hoe diep ze zijn misschien is honen een optie, maar dat licht er ook aan wat voorn soort afdichting er op de zuiger zit.
Chris_gassel
Zo ziet hij eruit

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

@Chris_gassel oké lijkt gewoon een o ring. zie net dat de krassen op ze zuiger zitten (niet goed gelezen) dit hoeft geen probleem te zijn. als er ook krassen in de cilinder zitten is dit wel een probleem.
Chris_gassel
@jasper john deere in de cilinder zijn geen krassen te zien, maar die O-ring is nieuw, denk je dat de O-ring dan toch het probleem is?
@Chris_gassel nee als de cilinder mooi glad is van binnen en de o-ring nieuw zou het gewoon dicht moeten zijn.
Chris_gassel
@jasper john deere oke, dan kijk in morgen nog een keer goed in de cilinder, danku!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 en hebben de trefwoorden olie , versnellingsbak en Zuiger geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0