Is hytec ZL 12 f goed?

Beste mensen

Ik ben uit belgie. Ik ben op zoek naar een kniklader en ben op de site van bosman machines uitgekomen in
Nederland. Ze hebben van merk hytec knikladers die zeer goedkoop zijn. Maar ik ben nie zeker van kwaliteit omdat ze van china zijn. Ik had interesse voor hytec zl 12 f
Omdat ik heb een kniklader maximum half uur per dag nodig , ook niet elke dag en zeker niet voor gewicht over 400kg +
Zou dit goed zijn? Andere merken zijn te duur
2dehands.be/a/zakelijke-goederen/…

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Het ligt er maar net aan wat voor werk je ermee wilt doen. Maar heb geen hoge verwachtingen van het merk. Een kleinere shovel van een gerenommeerd merk is lichter en mag net zoveel tillen.
+1
Kees2030
Het is eerlijk gezegt rommel.
Koop een gebruikte van een westers merk.
NH-Ford
Wil je goedkoop 'iets' hebben, dan moet je het doen. Wil je een shoveltje hebben om hem als shoveltje te gebruiken, doe het niet. Wat een drama dingen zijn het.
deerejohn
Staat eronder 1 jaar garantie op onderdelen ,, NIET OP ARBEID
+2
Mdbm
@deerejohn En die onderdelen zijn 1 maand onderweg.

@sonu-singh Ik heb ooit hetzelfde gedacht als jou: ‘Ik doe weinig uren, dus zo’n goedkoop Chinees ding is ideaal’.
Ik heb dat ding na 1 jaar verkocht voor 1/3 van de nieuwprijs. Slechts 140 uren stonden er op de teller. Wel 3 keer stukken aan gehad en verder had dat ding ook helemaal geen kracht. Bij het scheppen van een volle bak grond viel hij stil.
sonu-singh
@Mdbm schandalig voor dealers die mensen lokken door goeiekoop aan te bieden
Husqvarna
Op Alibaba.com staan ze voor 5000 dollar, je weet dus dat er overal al flink op bezuinigd is, al geeneens een kubota motor, en ook nog maar 1500 kg tillen (als ie nieuw is), dus een big bag grind kan al niet. Wij hebben ook wel een Chinese hydraulische topstang voor licht werk, maar na een paar jaar begint ie te lekken, en wat je ook doet het ding blijft lekken.
+2
CaseCS130
Verspilling van grondstoffen van moeder aarde is het.
+1
sonu-singh
Dank u wel voor jullie reacties. Aan de hand van jullie mening en ervaring heb ik besloten toch voor een top merk te gaan dan chineze brol.
Maar als wij kijken naar eurotrac die beginnen ook vanaf 20000 euro zelfde prijs klasse als die van giants.
Fast Eddy
@sonu-singh

Eurotrac wordt ook in China gemaakt. Maar wel met Europese specificaties en westerse componenten. Daar heb ik meer vertrouwen in dan in een echt Chinees product.
goeiedag eem
@sonu-singh Eurotrack, ook snel bij weg lopen, ook zon soort Chinees achtig geval, de buren hen een Eurotrack trekker maar mankeert ook geregeld wat aan en schakelen gaat ook niet zoals het moet, liever een weidemann van 10a15 jaar oud dan zo'n Chinees achtig ding die nieuw is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0