Renault 681 - hef wilt niet mee werken

Hallo ik heb probleem met de hef,na wat revisie onderander het stuur ventiel en pomp wil de hef niet meer heffen.of eigelijk,hij heft als ik de moterstart en ik kan hem niet stoppen hij heft door tot het einde.Zakken doet hij als de moter uitstaat.eigelijk is heffen een groot woord hij heft net nog 100kg.Nu laat het ventiel door maar er komt door de retour geen olie,ik vermoed datde smoorklep afsluit,Maar hoe krijg ik hem weer gaande?Heb al vanalles geprobeerd,plunjers eruit schoon gemaakt noem maarop,ik weet het ff niet meer, wie kan me helpen,mv jeu
limbo

Reacties

ares550
Dit soort hef heeft geen retour .
olie gaat onder in de cilinder en stroomt daar ook weer
uit dit is in de achterbrug en niet zicht baar.
welke retour bedoel je met er komt geen olie door de retour
limbo
Hallo,ares bij het ventielblok zitten 2leidingen een (bovenaan)L12 welk van de pomp afkomt,de 2e zit er vlak onder ik ga er vanuit dat dit de retour is.Waar zou deze anders voor zijn bedoeld en hier komt dus als de moterloopt geen olie door.Ik heb ondertussen de hefdeksel er van af gehaald teminste los gemaakt,want wer zitten hier nogal wat stangen aan vast.Als ik deze los maak (ik vermoed dat deze van de comtrol zijn)heeft dit dan invloed op het heffen ik heb de trekker niet nodig om te ploegen.
jan zonderland
@limboheb je misschien de hendel van de diepteregeling in de hoogste stand staan ? Dan gaat de hef ook omhoog en zakt niet meer totdat je de motor stil zet.
limbo
Hallo, nee de hendel van de diepte regeling staat goed.Het is een fet probleem.Ik ga proberen om de deksel er helemaal van af te halen.Heb eigelijk het vermoede dat er veel vuil in de leidng en ventiel zit,ik had de nossel van de rem leiding losgekoppeld en deze zat helemaal dicht met drab.
Ook omdat hij op geen enkelen manier meer te stellen valt.
Ook het heffen van gewicht gaat niet meer dan 100kg.Moet erallen noch wat voor vrij kunnen maken.Maar dan is hij tecnh.helemaal overhaald.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!