Illustratie van:

Fordson Super Major - achterbrug

Hallo,

Ik heb een super major met kapotte versnellingsbak. Nu heb ik een ander exemplaar gevonden en is al bijna klaar. Voordat ik de versnellingsbak er terug tegen kan bouwen zou ik graag eens de achterbrug uitkuisen/spoelen omdat er een dikke drap inzit. Met wat of hoe kan ik dat het best uitkuisen? kan er niet bij met hoge drukreiniger ofzo daar hij binnen in de garage staat met de moter ervoor
graag enkele tips
mvg

Deel dit topic

Reacties

jd_lover
En ik zie daar een klein filtertje zitten hoe krijg ik dat eruit en kan ik daarvooor een nieuwe kopen?
old man jose
Filter kan je schoonmaken. Aan de onderzijde zit een plaat die even verwijderen kan het filter er zo uit.
De achter brug kun je ook schoonmaken met diesel. Eerst de drap aftappen en dan schoonmaken.
rene roadless
Hallo jos, net wat je zegt even de binnenste plaat eronderuit, komt het filter met de magneetjes gelijk mee naar buiten, wel de bouten afkitten anders lekt ie lang de schroefdraad.
jd_lover
Hoe doe ik dat dan met diesel? ik heb de hefinrichting eraf en kijk dus in de achterbrug kheb al geprobeerd met diesel in de thinnerpistool met compressor maar dit is niet echt effectief..
mvg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!