Illustratie van:

Massey Ferguson 675 - Chassis nummer voor rdw

Wie kan mij vertellen waar En of er een chasisnummer op een mf 675 is ingeslagen dit voor de rdw de typeplaatjes op het dashboard heb ik opgestuurd maar die zijn verschillend dus nu wil die een foto van het ingeslagen chasisnummer

Alvast bedankt mvg

Deel dit topic

Reacties

+1
Pauls
@gerjan bosie Ik ben niet geheel zeker over de 600 serie, maar bij de 100 serie staat de nr ingeslagen op het chassis kortbij de rechter trompet, vanachter uit te zien vlak bij de tussenring. Veel succes met de zoektocht.
gerjan bosie
@Pauls ga ik kijken of die daar zit bedankt
Pauls
@gerjan bosie Ok, laat je ook ff weten of het nr daar zit ? Dan kunnen andere TF's ook wat aan hebben.
+1
gerjan bosie
@Pauls precies zoals je zei gevonden bedankt
stammetje
Beste mensen, Ik ben ook naar het nummer aan het zoeken bij de MF675, maar kan hem niet vinden. Iemand nog suggesties? heb zelfde probleem als de vragensteller...
Pauls
@stammetje De plaats die ik beschreven heb is het niet ? Het zou een ingeslagen nr moeten zijn, geen verhoogde nr waar een M in komt. Ook geen (klein) plaatje onder het stuur ? Soms is het plaatje tegen de zijkant ofwel omgeving koppelingspedaal, of aan de andere zijde aan de rempedalen. Enig idee uit welk jaar jouw trekker kan zijn ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 675 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
613