Mesttank vredo 9800e voordelen/nadelen

Ik zie de laatste tijd heel wat van deze mesttanken te koop staan voor relatief weinig geld, vaak onder de €10000. Deze zijn eigenlijk altijd uitgevoerd met blokken verdringerpomp, meestal recent vernieuwd. Heeft iemand enig idee waarom deze zo goedkoop zijn t.o.v. andere mesttanken? Wat zijn de voor/nadelen van zo'n mesttank?

Deel dit topic

Reacties

+1
CaseCS130
De meeste zijn al behoorlijk oud, dat is 1. Ze staan eigenlijk altijd op de 66x25 band en er past geen 32 onder. Ze trekken mede daardoor erg zwaar. Daarnaast is het elektrisch en hydraulische systeem vaak een zootje op deze tanks, dat is een behoorlijke puzzel voor iemand die daar niet thuis in is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN