Helpende boeren in sneeuw massaal bedankt: 'We kunnen het niet alleen'

Ook al rijden de treinen niet en zijn sommige scholen ijsvrij, boeren zijn in groten getale op pad om het sneeuw te ruimen. Met grote trekkers is dat een koud kunstje, maar het noaberschap is hartverwarmend vinden ook gemeenten en politie: "Super, dank allemaal!

facebook.com/gemeentenoordoostpolder/photos/…

Bron

Hartvannederland
hartvannederland.nl

Deel dit topic

Reacties

"Hartverwarmend" vinden ook gemeenten en politie.
+6
wim-same
Nu niet de ME en het leger ingezet tegen de boeren ? stoten de boeren met deze hulp acties dan geen stikstof uit. Ja, nu allemaal bedankt. Dat hadden ze ook wel eerder kunnen bedenken om de boeren te bedanken voor hun werk als voedsel producent.
+1
roscho
En dan het bedankje meteen gevolgd door de roep om nog meer (gratis) hulp. O, wat zijn we goed bezig.... Of krijgen die boeren hiervoor een vergoeding?
+1
jeet
@roscho die worden eerdaags bedankt door genaaid te worden door de overheid oftewel stank voor dank
+2
roscho
@jeet Zou het niet handiger zijn om de grootgrutters te laten betalen voor deze actie? Schoonmaken van de wegen in de polder is immers noodzakelijk om te zorgen dat AH op tijd de bloemkolen in de winkel krijgt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0