Illustratie van:

Kaweco mesttank - Hydrauliek ombouwen naar ls

Een ventielenblok met een openmiddenstand zou je deze kunnen ombouwen naar load sensing?

Deel dit topic

Reacties

redeagle14
@Corwin dat ligt er aan wat er nu op zit. Plaats een paar foto's. Dat geeft vaak al duidelijkheid.
rijkjd
Als je een centraal blok hebt moet t wel makkelijk kunnen, ergen tussen de pers en retour op t blok een 2/2 klep maken. Deze klep laten schakelen op alle functies. Soms heb je nog een plug op je ventielen blok voor je ls leiding, ergens aan de druk kant, anders gewoon even proberen om deze van de pers af te takken. Denk wel even om lekleidingen ed, om deze ook niet afte sluiten met de 2/2 klep. Meer foto's van t ventielen blok zou wel makkelijk zijn om te kijken waar je alles het beste kunt plaatsen.
redeagle14
@rijkjd 2x 2/2 klep (no+nc) kan wel of een 3/2. De ls moet in rust aan retour liggen.
gerhardleusink
Idd, voor het centrale blok een algemeen klep plaatsen. Zie foto. 1e klep op het voetblok is de algemeen klep vanuit de onderzijde word daar het ls signaal van achterliggende functies afgetakt. De klep in de p voor het blok is ren proportionele klep tbv dosering. Daar word het ls signaal in de uitgang afgepakt. Deze komt samen met het ls signaal van de algemeenklep bij een wisselkkep. Vandaaruit gaat het ls signaal naar de trekker. Algemeen klep kan er echter ook los voorgeboiwd worden in jouw geval. In geval van open center schroef, deze wel dichtzetten!!

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kaweco mesttank en hebben de trefwoorden hydrauliek en load sensing geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN