Massey Ferguson 133 - Waarvoor is deze beugel onder het spatbord

Hallo
Weet iemand waar deze beugels voor zijn onder het spatbord?ik bedoel de zwarte. Zou dit mischien van een cabine geweest kunnen zijn?of is het gewoon verstevig
MFPOWER06

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Clayson M80
Denk steunen voor een kantel beugel
+1
vjenneMFfan
Mogelijk als ondersteuning van een rolbeugel zoals op deze foto. Maar het zou ook kunnen dat het een eigen constructie is als versteviging van de spatborden. Origineel zitten er volgens mij niet altijd extra steunen onder de spatborden.

(klik om te vergroten)

Rolbeugel op MF158
MFPOWER06
@vjenneMFfan
Hoe zit jou beugel gemonteerd?
vjenneMFfan
De onderste beugel staat op de as en loopt door tot de buitenkant van het spatbord. Het spatbord hangt daar overheen en staat onderaan met een voet aan de as gemonteerd, waarna de bovenste beugel daar weer bovenop gemonteerd is. Het spatbord zit aan de bovenkant zegmaar tussen de twee beugels in gemonteerd.
MFPOWER06
@vjenneMFfan dus geen gaten in het spatbord
vjenneMFfan
@MFPOWER06 bovenop het spatbord zitten twee gaten waardoor de twee beugels met een M16 bout aan elkaar geklemd zitten, verder zit het spatbord alleen aan z’n eigen steunplaat vast, die samen met de beugel aan de as geklemd zit.
MFPOWER06
@vjenneMFfan zou je mischien een foto kunnen maken?
vjenneMFfan
Ik weet niet of dit standaard zo van MF komt. De beugels horen volgens mij bij de Scirocco kap die er eerder overheen stond. Waarschijnlijk heeft jouw 133 ook een ander model spatborden (met zo’n gereedschapskistje erin), deze spatborden zijn vlak aan de zijkant en moeten met een speciale plaat/steun op de as gemonteerd worden.

(klik om te vergroten)

Zo ziet het er onder het spatbord uit.
MFPOWER06
@vjenneMFfan ja ik heb er ook zo'n gereedschaps kist in
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 133 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!