Fiat 680 - fiat 680 storing

Tractor staat in de schuur start geen probleem-ik ga er mee rijden na even slaat hij af- krijg hem bijna niet gestart --slaat weer aan na een tijdje draai weer even en slaat dan weer zomaar af en na een tijdje staat en vele start pogingen start hij weer Herkent iemand dit probleem en weet de oplossing?
bvd
zonremy

Reacties

+1
blauwe tractor
DIESEL Systeem vevuild, gewoon alles schoonmaken Bij de tank beginnen en elk plaatsje wat met de diesel in aanraking komt uit elkaar en schoonmaken.
zonremy
@blauwe tractor Dank je ga ik doen
+1
edewaele
Kan er toch lucht in de tank anders trekt deze vaccum Je moet ook eens kijken of je met de handpomp heel goed kan pompen en dat er genoeg diesel uitkomt Anders eens draaien zonder de brandstof dop er op. En zo als boven aan gegeven alles schoon maken of doorblazen met de compressor lieft ook een nieuw grof/ voorfilter in de tank zelf en een nieuw fijn filter tussen de leidingen En dan goed ontluchten Ben benieuwd of het lukt Ik weet niet of er bij deze een kraan tussen zit bij de tank succ6
zonremy
@edewaele(tractor) Tot handpomp genoeg diesel en alles schoon brandstofpomp was schoon alles door geblazen geen bijzonderheden filter waren schoon hij start geeft je gas dan laat je het los stop de motor en start hij niet of heel lang doorstarten
roscho
Quote Reactie van @zonremy:
Tot handpomp genoeg diesel

En hoe zit het met de banjobout waarmee je de leiding op de handpomp vastdraait? Vaak zit daar ook nog een filtertje in. Als het erin zit, kun je het eruit draaien met een schroevendraaier in de uitsparingen aan de zijkant.
zonremy
Na veel zoeken en schoonmaken blijkt het de brandstoftoevoerpomp te zijn. vernieuwt en lopen als een zonnetje bedankt voor het mee denken.
roscho
Quote Reactie van @zonremy:
blijkt het de brandstoftoevoerpomp te zijn

Fijn dat je even terugkoppelt. Hier leren wij ook van.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!