Bedieningskasten in MF cabine

Op mijn werk hebben ze een 7480 waar ik vooral mee rijd, maar als ik ben gaan oprapen, bemesten,.. dan heb ik de bedieningskast altijd maar ergens gelegt dat ik eraan kon.
Nu was mijn vraag, hebben julie goede ideeën om een houder te maken op een gemakkelijke plaats in de cabine?
Op de 6480 die ook op mijn werk rijd hebben ze iets gemaakt dat je kan vergelijken met dit : tractorfan.nl/picture/571446/ maar zijn er ook andere mogelijkheden die makkelijk werken? Foto's zijn altijd welkom! 😉
Bedankt, mvg Jef
jefke

Reacties

jefke
En er zou plaats genoeg moeten zijn om er bv een schuitemaker injecteurs kast in te hangen en er toch handig mee te werken (en dat zijn er geen kleine 😛 )
IH-Jansen
monteurtje
Je kunt een orginele steun kopen via de dealer.
die kun je heel eenvoudig om de buis van de rechter deur klemmen waarna je de steun van de bedieningskast daar weer op aan kan sluiten.
2e optie.
zelf een steun maken die je op de 3 bouten maakt bij de zekeringdeksel, let wel op dat je dan het deksel er dan nog af kan halen...
bas-deutz
Op die 3 bouten is niet echt stevig het scheurt daar erg makkelijk dat is bij de 6400 bij ons zo
ljdekker
Ik zou niks aan de deur maken. Gewoon een fatsoenlijke steun aan de cabinestijl maken waar je de verschillende bedieningskasten aan kunt hangen. Kun je na gebruik de bedieningskast uit de cabine halen.
bert8210
Ik heb ook een steun gemaakt aan de zekeringskast, werkt goed, kast zit ook niet in het zicht daar
fanMF
@jefke

Net zoals monteurtje al zegt, zo hebben wij het ook! Miss kun je buis nog iets langer maken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!