Illustratie van:

Renault 421 - Remmen vast / Werkplaatshandboek

Goedemorgen,
Heb deze week een Renault 421 aangeschaft (ongezien). Van deze trekker zit de rechter rem vast. Nu dacht ik dat er dezelfde remmen op zouden zitten als bij een 56, maar dat blijkt niet zo te zijn. Heeft iemand dit al eens eerder gehad en hoe los je dit op? Heeft iemand een handboek van deze trekkers? dat sleutelt toch altijd wat fijner vind ik

Deel dit topic

Reacties

spotmelker
Ik verwacht dat het dezelfde droge schijfremmen zijn als op een 461. Door de afdekplaat van het 'remhuis' er af te schroeven kun je de frictieplaten er zo uit halen. De kogels die daar tussen zitten zijn waarschijnlijk vastgeroest. Alles schoonschuren en weer in elkaar zetten helpt meestal voldoende. Het kan gebeuren dat de voering los gegaan is maar dat gebeurt niet gauw.
argelojr
@spotmelker Dit was inderdaad het probleem, bedankt voor de hulp.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 421 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0