Even voorstellen: Andre Kroon

Ben 45 jaar akkerbouwer geweest in noordoostpolder in Ens. Van mijn stiefvader ford dexta overgenomen en samen met een medewerker gerestaureerd. Ben nu 70 jaar. Pensioen. In de herfst nog met eigen trekker en kieper waar mogelijk behulpzaam met transport van product. Kan ik van genieten.

Deel dit topic

Reacties

+1
Andre Kroon
Vraag: De Ford of Fordson Dexta (wat is goed?) Moet die een kenteken hebben en wat is zijn technische snelheid ?. Wie heeft er nog wat gegevens over Dexta. Mijne is van 58
Kosk123
@Andre Kroon Hallo Andre,
Jouw Dexta moet, net als (bijna) alle andere motorvoertuigen die op de openbare weg komen, een kenteken krijgen.
+1
Fendt926Driver
Welkom andre.
Neem niet aan dat je in de herfst met de dexta op pad gaat.
Heb je daar een eigen combi voor staan of rij je met een trekker van een collega.
Foto s van de dexta of andere trekkers zijn welkom
+2
Andre Kroon
@Fendt926Driver new holland 110A met Veenhuis 19000. Eigen.Dan weet je wat je hebt.En waar je op zit. Camera aan boord voor naastliggende en achteruit. Gemak dient de mens.
valmet6400power
@Andre Kroon
Is er nog een beetje werk voor, met je eigen combinatie meerijden bij anderen? Of merk je dat door schaalvergroting bij bedrijven men steeds meer trekker en kiepwagens heeft en dan alleen los personeel inhuurt?
@Andre Kroon Mijn vader heeft nog bij jullie gewerkt, denk wel al meer dan 30 jaar terug.
Welkom hier andre.
Ik ken je niet maar heb veel over je gehoord.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0