Gloeispiraal Guldner g40s

Hallo,

Ik heb een Guldner G30s waar de gloeispiraal van vervangen moet worden. Aangezien ik dit nog nooit heb gedaan vroeg ik me af of iemand mij kon vertellen waar ik het gloeispiraal kan vinden en hoeveel werk ik hiermee heb ( ik dacht niet zoveel )

Deel dit topic

Reacties

jd_lover
Zit normaal in het inlaatspruitstuk. Weet niet precies van een gulder. Heb je geen foto ervan? das gewoon kabeltje aftrekken en brandstof leidingje eraf doen en eruit draaien.

groeten
johniePOWER
Kap boven op de motor eraf draaien die onder de verstuiverleidingen zit en als je eraf heb zie je ze wel zitten
dalton
@johniePOWER

ze? zijn het er meer dan?
moatje
Ja,zitten er drie in.
moatje
Kap van de luchttunnel eraf en dan kun je erbij. Per cilinder 1 gloeistift.
dalton
Oh oke bedankt
dalton
@moatje

Kunt u mij ook vertellen wat het verschil is tussen een gloeispiraal en een gloeistift? naast het feit dat de ene een spiraaltje op zn kop heeft en de andere gewoon een ijzer staafje, maar wat is het verschil in werking en toepassing

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1