Illustratie van:

Fendt 939 - Koelbox

Fendt heeft in de cabines van de 800- en 900-serie de mogelijkheid om een Koelbox of in het Engels "Cool Box" toe te voegen, die dan op de vloer van de cabine rechts van het gaspedaal komt te staan.

Op de website vind ik hier heel weinig informatie over, alsook algemeen zoeken op Google. Is er iemand die weet waar ik meer info kan vinden, eventueel waar ik één kan bestellen.

Wat ik vooral zoek zijn de afmetingen, mss kan ik van een ander merk een gelijkaardige koelkast met gelijkaardige afmetingen vinden.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

MattijsDeSmedt
De enige info die ik terugvind over die officiële Fendt Cool Box

(klik om te vergroten)

Enige informatie die ik terugvind
+1
valmet6400power
Met een officiële Fendt prijs waarschijnlijk? 😂
+1
MattijsDeSmedt
@valmet6400power Vandaar dat ik wat meer info wil over de grootte en waar te bestellen. Voor mij hoeft het zeker niet de officiële Fendt versie zijn, maar in die hoek van de cabine heb je niet zoveel plaats, dus wil ook geen van een ander merk kopen, om dan te merken dat hij niet past, of het interieur beschadigd.
+1
Sjon
Fendt maakt die natuurlijk niet zelf.
Een Dometic 21 lijkt er verdomd veel op.
B - W
Steun gewoon origineel bestellen, je moet het wiel niet opnieuw uitvinden als het al uitgevonden is..

De koelbox is van waeco, volgens mij heet het tegenwoordig dometic
Die kun je zo op Google opzoeken, maat is 30 bij 45 cm zo uit m’n hoofd gezegd
+4
county854t
Evt overwegen om n 622/626 aan te schaffen die hebben geen cabine maar n kantine, past eender welk merk koelkast gewoon in en nog ruimte over, haha
mdoornekamp
Ik heb gewoon platte koelbox van Blokker. Kost 15 euro. En kan genoeg in voor mezelf. Ik neem.de hele familie niet mee naar het werk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 939 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0