Welke maaier merk/type

Hallo tf's

ik ben op zoek naar een maaier van rond de 3m zonder kneuzer. voor welk merk zou ik best gaan. nu hebben we een kuhn van 2m en is rond de 30 jaar deze kan nog best een tijd mee maar hij is iets te klein geworden na de aankoop van een nieuwe tractor. zelf zou ik en mijn pa terug voor een kuhn willen gaan. wat is jullie voorkeur van merk/type?

Deel dit topic

Reacties

eicher4048driver
Kuhn gmd 702 of 802
Zelf heb ik een Pottinger novadisc 265, degelijke simpele maaier waar ik uiterst tevreden van ben.
worteljcb
Er zijn verschillende soorten ook. Mooiste is middenophanging, maar zijophanging werkt ook prima. Ook wat goedkoper. Kijk eens naar de Disco maaiers 3200 contour of 3150. Degelijke machines met super maaibalk, compacte bok, ver doorklappen en op lager toerental maaien.
Derkmax
Claas Disco is prima, simpel, degelijk en doordacht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0