Illustratie van:

Caesar 2507 - Ervaringen

Heeft er iemand ervaring met een graafmachine caesar 2507 f, ik zou er één willen kopen maar weet er niet veel van , rijdt deze hydraulisch of met versnellingen ?
Er staat nu een knijpbak om maar ik zou deze willen ruilen met een graafbak , zijn de onderdelen daarvoor makkelijk te vinden ?

Deel dit topic

Reacties

Arieko
Er is een caesar forum op Facebook waar actief op gereageerd word
onderdelen zijn slecht te verkrijgen maar vaak na wat zoeken nog wel te vinden
Deze kraan rijdt tot 12 km/h hydraulisch
En kan tot 30km/h mechanisch
Je hebt een bedrijf dat heet henconforestry.nl/
Die hebben eventueel nog wat onderdelen

Deze kraan die jij gezien hebt is heeft wel erg veel uren waardoor je wel is stil komt te staan om onderdelen te vervangen
Yumbo
@Arieko Bedankt voor uw reactie , ik zal er dan maar niet naar gaan kijken , dat is dan weer een ritje van 280 km bespaart.
GerbertXL
Heeft wellink niet pas een hele zooi verkocht via troostwijk? Er is hier ook iemand die zn ceasar naar de oudijzerboer heeft gebracht omdat de draaikrans op was. @Baltus_steyr ?
+1
Fendt926Driver
@GerbertXL @CaseCS130 was dat toch die de oude ceasar naar oud ijzer gedaan heeft en een atlas terug gekocht heeft
+2
CaseCS130
@Fendt926Driver Dat was ik inderdaad. Foto's staan nog wel in mijn profiel. Caesar kan zowel hydraulisch als mechanisch rijden, je schakelt dit met een luchtschakelaar. De mechanische bak schakelt erg spartaans en het is wat vreemd roeren door de positie van de pook. Hydraulisch gaat net als een andere kraan maar idd tot max 12 kmh.
Ik vond hem motorisch niet zo best met een Ford motor die uit mn hoofd ook in de Ford 7600 of 7610 ligt. Verder is de draaikrans een zwak punt, daardoor is de onze op de sloop belandt, de kogels kwamen gewoon uit de krans naar buiten op het laatst en vervangen was duurder dan de kraan gekost had. Navraag leerde dat veel Caesar's hier problemen mee hadden. Krans is ook beduidend kleiner dan bv een Atlas.
Voor de rest was het niet zo'n verkeerd ding, mijn vader mist hem nog wel eens. Vooral van de verharding af is een Caesar heel veel mans door de grote wielen.
Arieko
@GerbertXL ze hebben niet alles verkocht alleen wat er al tijden lag
Yumbo
Bedankt voor de reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Caesar 2507 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0