International 744 - Verliest hydraulische olie ergens onder de zitting

We hebben hier al een tijdje een International 744. Een paar jaar geleden aangeschaft om een circuswagen mee te trekken. Eigenlijk lekt ie vanaf het begin al hydraulische olie. Door de verkoper weggemoffeld door er doeken omheen te winden. Ondertussen heeft ie een tijd aan de kant gestaan maar wil er wat aan gaan doen. Het is heel lastig te zien, maar het lijkt of de lekkage ergens onder de stoel vandaan komt. Ik weet niet zo goed waar te beginnen... Iemand tips of ervaring met deze machine?

Deel dit topic

Koekje

Reacties

+1
JordyW
Tips en ervaringen zijn er wel als je precies weet waar de lekkage zit. Onder de stoel zit het complete hefblok inclusief stuurventielen, hier kan op veel plekken een lekkage onstaan door de jaren. Het beste is om de trekker met de warmwater hogedrukreiniger eens goed schoon te spuiten, dan vind je makkelijker de lekkende plaats. Als je deze plek gevonden hebt, kun je hier gerust terug komen voor tips 👍🏻

Mvg, Jordy
+1
Klein Rot
@Koekje

kun je een paar foto's sturen dan wordt het duidelijker
stephan-inter
Haal het rechterwiel er af en spuit hem dan eens goed schoon. Met een stoomcleaner wil dit het mooist.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 en hebben de trefwoorden hydrauliek en lek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!