Amazone of becker?

Bij aanschaf van een nieuwe zaaimachine twijfelen we tussen twee merken. Ik had graag geweten wat de voordelen en nadelen waren van een Becker Farm Line en een Amazone ED 452-K met het ED Classic element.

alvast dank.

Deel dit topic

Reacties

Graszaaimachine ?
Fendttrisixfan
Ik zou zowiezo voor de amazone gaan, degelijk en gemaakt om erg comfortabel te kunnen werken, en bij beetje onderhoud kan je er jaren mee weg...
Dan zeg ik ook Amazone. Gaat echt jaren mee.
__amelootje__
Mijn voorkeur gaat ook naar amazone maar had graag nadelen geweten van beide machine's voor mooi ingelicht te zijn.
djeetn
Loonwerker hier in de buurt was niet zo tevreden van deze Amazone (wel 8-rij), grotere slijtage in vergelijking met een Accord.
chiel-fendt 936
Amazone werkt mooi gaan lang mee
driver-roy
Wat wil je zaaien dan??? Want als je maïs wil zaaien, zou ik toch ook is naar een Monosem kijken. Dat zijn ook super machines.
Machineman
Gaspardo dan? die werken met cardan aandrijving ipv kettingen. Amazone heeft wel enkele kunststof tandwielen, deze slijten sneller dan de stalen en het is een heel gedoe deze te vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1