Newholland pers D 1000

Hallo
kan er iemand beetje infomatie geven over new holland groot pakpers D1000 de balen maten de benodigde pk,s en kwaliteit van de pers
bedankt alvast

Deel dit topic

Reacties

RKNIJBR
Oke beetje rot maat dus
charel
Als je enkel voor jezelf balen maakt, dan is dat toch geen probleem? Of wel?
RKNIJBR
Het is voor de hobby(hooihandel) ik weet niet of de maten een beetje gewild zijn 😉
goeiedag eem
Pakmaat is 60 hoog 90 breedt,met 100 pk kan je hem zat aan denk dat je met 80 pk hem ook wel hebben kunt, er zit geen snij inrichting op dus hoeft het benodige pk `s niet zo hoog te zijn. Kwaliteit van de pers is niet te zeggen ligt puur aan het onderhoud van de pers en hoe de knopers zijn. De snelheid die je halen kunt is lang niet wat ze met de nieuwe persen van tegenwoordig halen dat kunnen ze lang niet aan, en met wat minder droog hooi hebben ze ook wat meer moeite omdat het zwaarder perst, daar zijn ze niet op gebouwd. Maar tis wel een beetje een aparte maat maar als je per ton verkoopt maakt het niet uit.
fiat 666
D1000 zijn super gemakkelijke pakken ,platte pakken van 4koorden,zeer gemakkelijk te stapelen . En zijn ook niet zo hard gepesrst dus bewaren beter ! Onze loonwerker gebruikt die nog steeds in het stro (vooral in jaren dat het stro niet 100pr droog is)
newhollandTL
RKNIJBR heb je die pers bij witteveen zien staan? dat is de oude pers van van assen uit de beemte die heeft hem weg gedaan omdat er een hoop onderhoud aan zit/zat tenminste dat is wat ik gehoord heb
RKNIJBR
Oke bedankt voor de info. @newhollandTL ja die heb ik zien staan maar dat is een 1010 dagt ik maar die is al verkocht 😉
Kollie
Iemand nog meer info over deze pers?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
9