Illustratie van:

Iseki Onbekend - Hefcilinder veiligheid ventiel werking TU 170 Landhope

Op onderstaande foto's wordt het hydrauliek afgebeeld van de hefcillinder van de achterbrug.

ik zou graag willen weten waarvoor deze er zit en hoe dat ie functioneert.
Als iemand de gehele werking kent van het hydrauliek systeem hoor ik dat ook graag.

Foto 2 je ziet aan het einde dat ronde plaatje deze is verbonden via wat stangetjes komt ie uit bij de hefarm. Deze hefarm draait er bij langs. Die geeft een klein tikje aan dat stangetje.
Als iemand de functie hiervan weet dan hoor ik dat graag. Het gaat om een iseki tu170 landhope.

Vraag 2 is ik heb er al een dubbelwerkend ventiel op zitten bij deze trekker. Dit ventiel kan bediend worden zo lang ik de hef cillinder niet gebruik. Zodra ik de hef ga gebruiken maar dan ook iets ga heffen ergens rond stand 4 is er opeens geen druk meer op het dubbel werkend ventiel. Iemand wie dit kan uitleggen hoor ik graag van.

Groet Martin

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Overzichts foto

(klik om te vergroten)

Dit is de bovenkant van de hefcilinder. De zwarte dop is het daalstroom ventiel. Daarboven horizontaal zit ook een veiligheid ventiel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Iseki ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN