Illustratie van:

Mc-Cormick D 436 - Revisie brandstofpomp

Wie weet in de omgeving van Apeldoorn een hobbyist die brandstofpompen reviseert.

Deel dit topic

Reacties

+1
frammi
Als hobyist is een brandstofpomp niet goed te reviseren. Daar heb je toch al degelijke apperatuur voor nodig en testbank
Trekkervirus
Oke begrijp ik. Een bedrijf dan dat zoiets kan doen voor een redelijke prijs.
Jef1965
Zit hier een Bosch brandstofpomp op? Die zijn niet te reviseren... heb ik met mijn trekker ook gehad
IHCparts
Bosch lijnpompen zijn wel te reviseren, roterende pompen lastig omdat er bijna niet aan onderdelen te komen is. Een lijnpomp van een D436 kun je laten reviseren bijvoorbeeld bij Hannink in Enschede, revisie kan wel kostbaar zijn. Wij kunnen ook een gebruikte pomp leveren voor een D436, deze is aantoonbaar van een lopende motor afkomstig.
blauwe tractor
Stokking dieselservice Gouda eens informeren, specialiteit oldtimer brandstofpompen.


stokkingdiesel.nl/
Trekkervirus
Alle reageerders van harte dank. Ik heb een paar adressen en zelfs een aanbod voor een gebruikte pomp. De pomp die ik heb komt ook van een lopende motor af. Zal eens kijken of deze eerst te testen is.
HGJR68
richard.kas1986
MRA in apeldoorn kan ook veel op dit gebied.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!