Illustratie van:

International 856 XL - inter / Case 856 XLS Frans of Duits

Ik wil graag een Inter kopen met 4 wheel drive. Ik heb er 1 gevonden. op het typeplaatje, rechter zijkant dashboard staat dat het een franse is. ik heb wel eens gehoord dat de duitse beter zijn. wat vinden jullie als ervaringsdeskundigen? waar zit het verschil zoal in?

Deel dit topic

Reacties

1046
Zeker weten een franse. De cabine word zowiezo in frankrijk gemaakt. Daar zit ook een plaatje van in de cabine. Maar dan kan et evenwel een duutser zijn . Het serienr zal dat vertellen.
Als de 2e letter een D is . Is et een duutser. En bij F een franse
stephan-inter
Franse trekkers lopen langzamer. Meestal rond de 25 a 30
zweer
Dank voor je bericht. dan is dat nummer dat ik heb gevonden in de cabine dus geen serienummer maar een productienummer van de cabine oid. het klopt ook niet met de serienummers voor de 856.
waar precies kan ik het serienummer vinden? De trekker heeft een fronthef met aftakas. ik las ergens dat het serienummer op het moederblok aan de voorkant.is te vinden is. weet je precies de locatie? is dat zichtbaar zonder de fronthef te demonteren?
zweer
Nog even een toevoeging. ik vond in de cabine aan de rechter zijkant van het dashboard begint met een F en niet met een D zoals de D serie nummers moeten beginnen.
ER staat
F 030296 F en dan weer een getal (doe ik ff uit mijn hoofd).
zweer
Weten jullie of de franse en duitse technisch verder identiek zijn mbt gebruikte onderdelen voor de motor, hydrauliek etc... franse verschilllen met de versnellingen. is de versnelling met tandwielen wel goed of zijn daar vaak mankementen te verwachten?
stephan-inter
@zweer bijna alles is indentiek behalve de snelheid.
1046
De trekker is dan frans. Is kwa bouwjaar niks van terug te vinden in de boeken.
zweer
Hieronder heb ik een tekst gekopieerd van een andere post over een 856.
onduidelijk of dit in het chassis in ingeslagen en of dit in de cabine is afgelezen.

856AXLD030296F @inter85683
Dan heb je inderdaad een Franse. Met dat serienummer kan ik niks
deze inter 85683 heeft ook een chasisnummer met D030296.

zou dit wel het chassisnummer zijn?
1046
Achter D030296F horen nog 6 cijfers. Dan heb je die compleet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
447