Illustratie van:

Same Minitauro 60 - Pto koppelingsplaat same minitauro 60

Hoi,

Ik heb mijn krukaskeering vervangen van mijn same minitauro 60 en toen viel mij op de de spline van de PTO koppelingsplaat volledig is uitgesleten. Ik zou deze dus graag vervangen.

Nu heb ik rondgekeken naar een nieuwe passende maar die zijn naar mijn weten nergens te vinden. Ik kan hem alleen vinden als ik een complete nieuwe drukgroep koop.

De plaat heeft een diameter van 250mm en 20 splines op de as.

Heeft iemand van jullie misschien een suggestie waar ik deze kan vinden?

Mvg, lambert

Deel dit topic

Reacties

+2
Klein Rot
@lambert-mentink

Even zoeken op Google naar ,koppeling revisie bedrijf, en dan het bedrijf in uw omgeving bellen of ze uw plaat kunnen reviseren.
+1
a3vandiejen
Heb in een PB het nummer van Wim same gegeven. Misschien heeft hij nog wat liggen.
joop-same
Een nieuwe kan ik je leveren, mail maar berendijk@kpnmail.nl
J.beun
Vekoma in lemelerveld. Die hebben hem waarschijnlijk wel liggen. Anders de oude opsturen dan zetten ze er wel een nieuw hart in. Of ze maken een compleet nieuwe koppelingsplaat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 en hebben de trefwoorden pto en koppelingsplaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
996
TREFWOORDEN