Illustratie van:

Mitsubishi Onbekend - Voorstellen + vraag diesellekkage

Hallo forumleden,
Ik lees al een tijdje mee en heb al eea opgestoken van jullie adviezen/goede raad. Vandaag de tijd genomen om een account aan te maken.... ik zou me graag even willen voorstellen en gelijk al een vraagje afvuren....

Ik heb ongeveer 2 ha "tuin" te onderhouden, +/- evenredig verdeeld in gazon - weide - boomgaard/struiken/hagen. Tot niet zo lang gelden deed ik dat met een kubota GR1600 en huurde/leende ik als ik wat extra nodig had (hakselaar). Tot ik met de neus op de feiten gedrukt werd.... de Kubota is een "gras"maaier. Toen de aandrijving van de cardan naar het maaidek uit de boîte gerukt werd, was het duidelijk dat ik het ding mismeesterde.
Dus er kwam een Mitsub MT1601 DX mini-tractor + klepelmaaier + hakselaar bij. En het kubotaatje wordt gereserveerd voor mn gazon. Gaat allemaal goed zo.

En nu mijn vraagje:
Gisteren stelde ik bij inspectie van de motor van de Mitsub een kleine diesellekkage vast door een klein scheurtje in 1 van de flexibele brandstofleidingen (zie foto). Doe-het-zelf klusje voor beginners denk ik: 2 metalen klemmetjes losmaken en het slangetje (10 cm) vervangen door een nieuwe.... Rechttoe rechtaan volgens mij..... of vergis ik mij en zijn er dingetjes die ik over het hoofd zie?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mitsubishi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0