Illustratie van:

International Harvester - Mccormick met open kleppendeksel?

Hallo, mijn vader en ik hebben een mccormick fu265D gekocht. Een Frans model, aangezien mijn vader in Frankrijk woont. Nu hebben we natuurlijk even onder de motorkap gekeken, en zin we dat er een opening zit in het kleppendeksel met een soort filtertje erbovenop. Heeft iemand enig idee of dit standaard is, of dat dit een reden heeft? Het is in ieder geval niet fijn, aangezien er veel rook uit komt en het allemaal in mijn gezicht komt tijdens het rijden.

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@Hidde.beunhaas
Daar hoort een dop in met een filter van staalwol. als daar zoveel damp en olie uitkomt dat het tijdens het rijden in je gezicht vliegt dan verliest de motor veel compressie langs de veren.
In Frankrijk zit een wel een internet winkel waar onderdelen van een FU265D te koop zijn. en.laboutiquedutracteur.com/
IHCparts
Dit is inderdaad de carteronluchting.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Harvester en hebben de trefwoorden olie en rook geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN