Illustratie van:

Kubota B6000 - Olie vervangen mayonaise-achtige olie

Beste kubota gebruikers, maar mogelijks zijn er ook andere lezers die mij kunnen helpen.:

ik zou willen de olie verversen van mijn kubotafrees , . de machine werkt zonder probleem, maar bij het openen van die vuldop zie ik een bruine mayonaise - achtige smurrie, en dus denk ik dat die olie dringend aan verversing toe is, maar is er iemand die mij kan wegwijsmaken hoe deze siroopachtige mayonaise achtige olie kan verwijderd worden, want ik vrees dat dit goedje niet zomaar zal wegstromen via de uitlaat-dop van deze frees. Voor de kenners ; het betreft een kubota frees S 850 die dus op de tractor wordt gebout , en niet via een driepuntsophanging .

graag jullie tips, eventueel spoelvloeistof die ik kan gebruiken voor dit werkje .

groetjes , patrick.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Met een beetje diesel kan je hem best doorspoelen.
+1
nhfendt fan
Je kan hem even laten draaien dat de olie wat op temperatuur komt en dus iets dunner dan aflaten en evt spoelen met een beetje diesel of dergelijke daarna weer afvullen en volgens mij kan dat gewoon met 80w90 . Evt ook even kijken naar de ring die bovenop het vulpunt zit want ergens komt er dus een beetje vocht in
+1
Fast Eddy
@nhfendt fan

Nog beter.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN