Ford 6600 - Liftlatten tappen aan tractor zitten vast

Liftlatten die bevestigd zijn aan de tractor met een spil en schroef waar een borgpen doorzit krijg ik niet losgemaakt,er zit teveel speling op maar krijg er geen beweging in
enig idee hoe ik dit kan aanpakken aub

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
Bedoel je de pennen waarmee de trekstangen aan de achterbrug zitten?
Hier ooit nieuwe kogels aan de trekstangen laten lassen door de smid. Zelf kon ik 1 pen er uit krijgen (moer er af, terug tikken pen) en de andere was niet te verdraaien of terug te tikken of wrikken, en is door de smid met een snijbrander verwijderd.
Flandern
Ik heb hetzelfde meegemaakt met mijn Ford 4000. Vriend van mij heeft dan plaats waar de liftlatten aan de achterbrug zitten eens goed opgewarmd (warmte doet uitzetten) en na afkoelen kloppen maar. Duurde wel even maar de pennen kwamen los.
Bedankt gasten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!