Even voorstellen: Extreme green tractorpulling

Hallo wij zijn theo en martine veehof en doen aan tractorpulling met een 13006 met een bf6l 913 motor ervoor waar het nodige is aangepast en voor meningen of vragen sta ik altijd klaar en andersom hoop ik ook!!

Deel dit topic

Reacties

+3
Deutz7807c
Welkom 🤗 we wachten op de mooie foto’s natuurlijk
+2
cyrus-van-gelder
Welkom Theo en Martine.!!!! Laat de verhalen en foto's maar komen. Welkom bij Tf dus
Niels_D
Welkom! Wat levert de motor ongeveer nu en is zo'n luchtgekoeld blok een nadeel of een voordeel bij tractor pulling?
BouwmanH
Waar rijden jullie zoal? Lang niet gezien!
+3
1046
@BouwmanH nogal logisch. Corona
+1
cyrus-van-gelder
@1046 Die corona heeft nogal wat activiteiten lamgelegd ja. En we zijn er nog niet vanaf helaas
BouwmanH
@1046 Daarvoor ook niet. Ik herinner me een versie op alcohol/methanol bij de NTTO. Maar die is ook al een poosje uit beeld, lang voor die markt in Wuhan. Misschien TSTA, maar weet niet of daar methanol toe is gestaan?
+1
redgiant
@BouwmanH dat is volgens mij dezelfde Deutz die daardoor dus in de prostock ntto reed. Die heeft daarna korte tijd op methanol bij de superstock gereden. Slechts een paar wedstrijden volgens mij.
a3vandiejen
Welkom, veel plezier op Tractorfan.
redgiant
Zijn jullie datzelfde team die een jaar of 15 terug in de prostock klasse reed? Die later toen overstapte op methanol. Green extreme heette die destijds
redgiant
@kramer die bedoelde ik ja
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!