Deutz D4005 - Deutz 4005 : welke olie in de hydroliek, zit er olie in de brandstofpomp.

Volgens het boekje zou de hydroliek met motorolie moeten bij vullen.
Onze deutz heeft een cartrix olie filter (zit een bus om heen met bout om vast te zetten en bou om olie af te laten. Volgens boek moet na vervangen motorolie ook de olie in de brandstofpomp vervangen, heb de vuldop open gehad maar daar staat diesel in, heeft deze pomp misschien geen olie reservoir.
Alvast bedankt voor de antwoorden. Gr Marcel
marcel-mestrini

Reacties

+1
kristof d 25
De brandstofpomp moet je gewoon met motorolie bijvullen langs de plug bovenaan. Dit doe je tot er diesel/ olie begint te druppelen langs het overloop buisje. Het druppelen stopt vanzelf na een tijdje. Heb dit vorige week zelf nog gedaan bij de d40 van mijn vader.
+2
goeiedag eem
@kristof d 25 er zit achter op de pomp een 4 kant plaatje met een stop erin, die draai je eruit en als de olie daar uit loopt dan zit hij op peil, en via jet buisje zit hij te vol
kristof d 25
@goeiedag eem dat moet ik eens bezien dan....
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!