Illustratie van:

Deutz-Fahr DX 85 - Filters veranderen

Dag iedereen,
Ik ben hier nieuw op het forum. Een maand geleden ben ik trotse eigenaar geworden van een deutz dx 85. Nu wil ik zelf zoveel mogelijk renoveren en onderhoud doen.. Bij aankoop merkte ik al direct dat de filters sinds 2018 niet meer ververst waren. Om de hydroliek en brandstof filters te veranderen, moet ik daar voor ergens een leiding "afnijpen" of ergens iets blokkeren zodat de vloeistoffen er niet uitlopen? Of draai ik ze er gewoon af? Alvast bedankt voor de hulp

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Quinten Kroes
Als het goed is zit er rechts naast het blok een filterhouder met 2 filters erop de bovenste is diesel en de onderste is de olie dus je kunt ze er zo afdraaien want die diesel gaat niet omhoog.
petras1966
Ik heb een deuts bx 85 . als hij kwatier gewerkt gaat hij inhouden stottere . ik heb i jaar geleden brandstof filters vernieuwd l. hij liep een jaar lang zeer goed. maar nu met bloten gaat hij inhouden. ik heb de lucht filters vernieuwd maar dat heeft niets geholpen.
kan iemand mijn een tip geven wat dit kan zijn bedankt
+1
Fast Eddy
@petras1966

Brandstoffilters moet je jaarlijks vervangen. Helemaal met de diesel van tegenwoordig.
Jpkd
Meten is weten een paar tips echte diesel olie of biologische diesel prima diesel maar met gebruiks aanwijzing dus dit zijn schroeffilters met een condens pot voor wateropvang bij een echte deutz dealer nieuwe filters kopen en vervangen we zijn benieuwd naar de resultaten op dit forum. deze deutz hoogstaande Duitse kwaliteit bij goed onderhoud is de kwaliteit onovertroffen
+3
roscho
@Jpkd Sorry, maar je reactie is echt onleesbaar. Zou je tussen de zinnen een punt willen zetten en dan elke zin met een hoofdletter beginnen? Volgens mij is ook hier en daar een woord vergeten.
Bij voorbaat mijn dank.
blauwe tractor
Wat een kop :

!!!!Filters veranderen nieuw lid!!!!
+1
Jeroendeutzdx85
@blauwe tractor aangepast dan..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN