Mc-Cormick D 324 - Probleem terugplaatsen deksel versnellingsbak.

Beste medeleden,

Ik heb onlangs een andere deksel voor de versnellingsbak (dus deksel met pook en vorken) voor mijn d324 gehaald. Nu wist ik al wel dat het terugplaatsen een rotklus is maar het in werkelijkheid lijkt het onmogelijk. Een aantal maal leek e.e.a. goed te zitten maar dan zit de pook muurvast. Zie ik iets over het hoofd? Zijn er trucs waar ik rekening mee moet houden? Ik zit een beetje met mijn handen in het haar. Wie o wie kan mij helpen?

Ik hoor graag.
Gr Maarten.

Deel dit topic

Waarten Millemsen

Reacties

+2
Klein Rot
@Waarten Millemsen
U moet de versnellingspook in de neutraalstand zetten en alle schuivende tandwielen ook in neutraal dan zou het deksel er zo op moeten passen.
+2
guy s
Dat is een prullewerkje om die erop te krijgen . zien dat alles neutraal staat en dan plaatsen , zeker zien dat de gaffels juist zitten
+1
mestyle
Gewoon rustig blijven proberen idd alles in neutraal hebben
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!