Te veel lawaaierig

Ik ben in bezit van kubota 6001 en op zoek naar grond frees wie heeft hier ervaring oh goede info over, dan is hij best rumoerig is dat het motorblok of is het op te lossen met een beter uitlaat?

Deel dit topic

Reacties

roscho
Lawaai:
Het is moeilijk te beoordelen waar dat aan ligt. Probeer zelf eens goed te luisteren waar het geluid vandaan komt. Dat kan zijn van de motor, van de uitlaat, van de bak/achterbrug of van rammelende beplating.
Om de sterkte van het geluid te meten, kan een geluidsmeter-app behulpzaam zijn, bijvoorbeeld deze: play.google.com/store/apps/…
Komt het van de motor of resonerende/rammelende beplating, dan zou je misschien antidreunplaat op die platen kunnen plakken en als het niet goed vastzit, dan de boutjes even natrekken.
Komt het van de uitlaat, die dan misschien lek of defect is, dan zou je geholpen zijn met een nieuwe uitlaat.
Komt het van de achterbrug, dan kan misschien nieuwe/andere olie iets helpen, maar daar verwacht ik niet veel resultaat van.
Klein Rot
@Cattago2020
Een trekker is geen auto natuurlijk en als de motor moet werken zal dat te merken zijn door het geluid dat de uitlaat dan produceert en als de uitlaat inwendig verbrandt, versleten is, zal het geluid nog meer toenemen. Als eerste kunt u een andere uitlaat proberen die het geluid beter dempt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden geluid en frees geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN