Kubota B 6000 trekhaak achteraan maken

Beste kubota-gebruikers
ik zou willen een trekhaak monteren, achteraan ,op het chassis van mijn kubota B 6000, maar ik zie niet echt moeren/bouten , onderaan de tractor om een dergelijke trekhaak te bevestigen. Ik heb reeds een 3 punts trekhaakje met een trekkerbol, maar ik zou willen weten of de Kubota B 6000 ook voorzien is van de nodige aanhechtbouten-moeren om onderaan een dergelijke treklat te monteren.
Mogelijks minpunt is misschien dat deze trekhaak weinig manouvreerruimte zal toelaten als deze dicht tegen het chassis wordt gezet. Ander mogelijk probleem ,mocht ik gebruik maken van de schroeven waar de frees mee bevestigd is op het chassis, dat is die PTO die misschien in de weg zit, of mogelijks onbruikbaar wordt mocht ik die 4 bouten gebruiken voor montage van de bevestigingsplaat waar mijn trekhaak op zit.

dus :de eerste vraag: zijn er bouten onderaan de trekker om een dergelijke treklat te monteren op een kubota B6000?

en dan de tweede vraag : zijn er kubota-gebruikers die een dergelijke trekhaak zelf gemaakt hebben ? graag misschien een foto van hoe de montage dan is gebeurd .

groeten,
patrick vda

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Zoek je een boven trekhaak of een onder treklat?
Je haalt ze namelijk beide aan in te tekst
Heb bij de kubota b6000 fotos gekeken en daar zie ik bij een kubota een trekhaak onderaan zitten
tractorfan.nl/picture/367582/…
Kijk deze link maar
JvH 1120
Ik heb bij de iseki een boven trekhaak in de topstang bevestiging gemaakt gewoon met de pen vast gezet dus snel te monteren.
willemk
Wij hebben het zo gedaan

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

dennisbouter
Je zou misschien de heflatten er af kunnen halen en die pen kunnen gebruiken in combinatie met je topstang pen dan is het altijd makkelijk te verwijderen en is het kracht bestendig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN