Illustratie van:

John Deere Lanz 100 - Startproblemen na het rijden

Onder het rijden na enkele kilometers en je drukt de koppeling in dan slaat hij af en krijg je hem niet gestart na een tijdje wachten start hij wel weer heeft dit evt met de koeling te maken of is het een brandstof probleem

Deel dit topic

Reacties

langeslagdiesel
Denk warmte en compressie probleem. Zou ook nog een niet goed vernevelende verstuiver kunnen zijn.
Klein Rot
@hein-verwegen
Controleer eerst de brandstof toevoer leidingen en filters of deze schoon zijn en dat er bij de brandstof pomp voldoende brandstof komt.
roscho
Misschien een heel stom idee, maar zit de koppeling en het gaspedaal toevallig op een as? Als je de koppeling intrapt, verdraait de as en draait het gas terug.
JD3010
@roscho Dat zit niet zo, maar ik denk ook niet dat hij het zo bedoelt.
roscho
@JD3010 Ik gaf ook al aan "misschien een heel stom idee", maar het zou heel l*llig zijn als het daaraan lag en niemand had het genoemd.
JD3010
@roscho Zo las ik het ook van je hoor. 😉
Hij schijft dat die afslaat en niet meer starten wil. Wel erg sumier omschreven om daar wat van te kunnen zeggen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN