Radio stoort door camera’s

Volgende probleem, een nieuwe radio in onze rooimachine gezet, werkt prima maar begint te storen als het camera-systeem aangezet wordt. Het gaat om een JVC radio en een PSVT camera-systeem met één monitor en 4 camera’s, de camera’s zijn niet draadloos. Bij het veranderen van rijrichting verandert ook de mate van storing, de hoeveelheid camera’s die gebruikt worden maakt niks uit, bij ééntje aangesloten is net zo erg als bij vier.
Sjoske2

Reacties

redeagle14
@Sjoske2 kijk maar eens grondig naar de massa van de radio. En ook waar halen ze plus vandaan. Altijd van 2 verschillende zekeringen.
Sjoske2
@redeagle14
De radio zit met de originele stekker blokjes aangesloten, er zit alleen wel een 12/24 volt omvormer tussen. De massa daarvan gaat weer via die van de radio.
redeagle14
@Sjoske2 dan is het een massa probleem.
Sjoske2
@redeagle14
Kan het ook aan de massa van de monitor liggen? Geen idee hoe dat zit. Is volgens mij later ingebouwd, maar niet door mij…
redeagle14
@Sjoske2 alles moet goede massa hebben. Naar het frame en niet via de cabine.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!