Illustratie van:

Deutz D5006 - Brandstofsysteem correct ontluchten

Hallo, deze middag hebben we nieuwe filters en lie op deze machine gedaan. Dus ook de brandstoffilter vervangen. We hebben de brandstoffilter vol diesel gegoten, maar aangezien deze omgekeerd op de motor staat, loopt die quasi leeg. Dus wil die niet meteen starten en moet het systeem worden ontlucht. Normaal kunnen we de ontluchtingsbout van de brandstoffilter los draaien en brandstof oppompen, maar op deze staat geen pompje… In deze machine zit een luchtgekoelde deutz type f3l912 motor. De ontluchtingsbout losdraaien en starten tot er brandstof komt? Op TF zijn zeker kenners aanwezig dewelke hierover meer weten.

Deel dit topic

Reacties

+1
goeiedag eem
Op je opvoer pompje zit meestal een handeltje waarmee je hem met de hand op pompen kan. Ik start hem meestal gewoon, een poosje met de stopknop uit en na een poosje 30 sec of even wachten dan weer zo 30 sec starten en dan pompt hij mooi rond, dan laat ik de stopknop los en dan pruttelt hij wel even een poosje of slaat weer af, een paar keer maar dan komt hij komt er wel door.
+1
DBRaymond
Bij ons staat er geen pompje op. Maar we hebben enkele keren gestart en hij is aangeslaan en draait nu mooi.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!