Even voorstellen: agria1700

Ik ben Rien van Smeerdijk, heb een moestuin van ongeveer 250 meter en vanwege een pijnlijke rug heb ik een Agria 1700 op de kop getikt op een veiling. Ik heb inmiddels geprobeerd hem aan de praat te krijgen maar helaas. hij geeft een vonk, er is benzine en er zit olie in de motor. Ik heb er geen verstand van, ik zal dus naar een dealer moeten om te zien of het gaat werken.

Deel dit topic

Reacties

agria1700
Iemand een beter idee?
Klein Rot
@agria1700
Koop bij die dealer een werkende tuinfrees dan kan je direct in de tuin aan het werk.
agria1700
Dat is op zich niet zo'n slecht idee, ware het niet dat ik het leuk vind om voor niet te veel geld mijn tuintje om kan ploegen. Hollander he!
Intussen heb ik de carburateur uit elkaar gehaald en goed schoon gemaakt. Er weer opgezet, kraantje open, beetje gas en met een trek liep hij!!! helemaal blij en niet nodig om naar de dealer te rijden. Nu nog op zoek naar een passende ploeg voor m'n Agria 1700.
Klein Rot

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0