International 744 - Dichtslaan bij het rijden

Ik heb een tijd geleden een international 744 gekocht nu bij heb ik een nieuwe hoofdremcylinder geplaatst het verdeelblokje er boven heb ik helemaal schoon gemaakt gisteren nieuwe hydratran olie in gedaan en goed ontlucht nu remt hij maar als je er even mee rijd slaat hij opeens alles dicht de 2 kanten te samen wat zou dit kunnen zijn.
Groeten

Deel dit topic

International26

Reacties

Klein Rot
@International26
Moet er wel hytran in als de rem niet meer vrijkomt is de kans groot dat de O-ringen zijn opgezwollen waardoor zuigers niet meer soepel terugkomen. Sommige modellen moesten met remolie worden gevuld.
+1
1046
@Klein Rot 46ers werken met dot
monster 2012
Heb je wel een beetje speling op de stift tussen pedaal en remcilinder ?
basia
@monster 2012

Ik denk nu niet meer ; Hytrans in een DOT systeem ; alle rubberdelen zwellen op .
Heb je wel een probleem ; ik denk word weer een nieuwe remcilinder of alle rubberdelen vernieuwen en ook alles goed doorspoelen
JordyW
@basia @Klein Rot

44 serie remt origineel op Hytran (minerale olie, staat ook op het verdeelblokje als het goed is). Als hier dot4 is bijgemengd kun je de gereedschapskist erbij pakken. Hierdoor worden alle afdichtingen aangetast, en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ook de afdichtingen van de remcilinders in de trompetten. Hierna werkt het remsysteem wel weer perfect.
basia
@JordyW

Ik ben geen IH kenner ; dus ging in op de reactie van @1046 dat het DOT remvloeistof was .
Maar het gaat dus om een andere IH serie
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!