Even voorstellen: trekkerman2f1

Hoi, ik ben Rene. Ik ben 55 jaren jong en al van kleins af aan verslaafd aan (oude kleine ) tractoren. Dit is ontstaan door mijn oom, deze heeft er velen gehad. Hij knapte ze op en verkocht/ruilde voor een ander. En mijn neef en ik mochten altijd mee rijden op deze trekkers. Later mochten wij er ook zelf mee rijden. En zo is deze hobby dus ontstaan. Ik heb nu een MAN 2f1 en deze heb ik al vanaf 1992. Ik kan er geen afstand van doen. Dit oud beestje heeft al zo veel gedaan en heeft mij nooit in de steek gelaten.

Deel dit topic

trekkerman2f1

Reacties

trekkerman2f1
Nu moet ik mijn MAN 2f1 bij de RDW registreren. Maar ik kan het VIN nummer in/op de tractor niet vinden. Het type plaatje zit er wel op. Wie weet waar ik het VIN nummer kan vinden?
bas101
Welkom vin nummer staat op typeplaatje
trekkerman2f1
Ik bedoel het chassis nummer op de tractor zelf. Het vin nummer op het typeplaatje heb ik. Alleen kan ik het chassis nummer nergens vinden. Weet iemand waar dit nummer zit bij een MAN 2f1?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!